Web Analytics Made Easy - Statcounter

روایت اول: مرد می‌گوید تا نیمه خرداد نه فقط از ماسک که از شیلد هم استفاده می‌کرده، می‌گوید: «مرتب دست خود را می‌شستم، یا با الکل ضدعفونی می‌کردم. پیش از ورود به خانه حتماً لباس‌های خود را در محلی جداگانه می‌گذاشتم و همه اینها رسم خانواده شده بود.

نیمه خرداد که همه جا باز شده بود و کم‌کم گفته شد با آمدن فصل گرما، ویروس ضعیف می‌شود و از بین خواهد رفت من هم از همه کارهایی که گفتم دست شستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میهمانی می‌رفتم و با دوستان نشست و برخاست داشتم، بدون آنکه از ماسک استفاده کنم یا اصول دیگر را رعایت نمایم. یک شب قرار داشتیم برویم خانه پدربزرگ، که مبتلا به دیابت است و چند وقت پیش جراحی قلب باز داشته. سردرد و ضعف زیاد نگذاشت بروم. خانواده اصرار می‌کردند هر طوری هست بروم اما نمی‌شد و چه اقبال بلندی داشتم. دو روز بعد تست مثبت شد و من ۱۴ روز در خانه ماندم.» روایت دوم: به دیوار تکیه داده و تعریف می‌کند که مرد میانسال را سه ماه پیش برای بار آخر دیده، درست هفت روز قبل از آنکه در بیمارستان جان بدهد. مرد به او گفته بود قرار است فردا پسرش را ببرد مدرسه. می‌گوید به او گفتم نرو، اما گفت مشکلی پیش نمی‌آید. تقریباً تمام دانش‌آموزان کلاس به کووید مبتلا شدند، از جمله پسر مرد مرحوم و او نیز هم که جان به جان آفرین تسلیم کرد. به باور من پس از موج اول کرونا در ایران چند موضوع باعث شد که ما با وضعیتی که از مرداد و شهریور به آن دچار شده ایم ، تاکنون ادامه پیدا کند و متأسفانه احتمال دارد در زمستان بغرنج‌تر نیز بشود.
مهم‌ترین دلیل بحران در مدیریت افکار عمومی و ناکارآمدی سیاست رسانه‌ای است که متأسفانه از همان موج اول وجود دارد و نه تنها بهبود نیافته که در ابتدای تابستان به بدترین وضعیت خود دچار شد و در قالب شروع موج دوم و سوم خود را نشان داد. عدم ارسال پیام واحد، سردرگمی افکار عمومی در مورد وضعیت بیماری یا وضعیت محدودیت‌ها و البته ارسال پیام‌هایی دال بر عادی شدن امور باعث شد جامعه که به اندازه کافی تحت فشار و منگنه بود آن را محملی برای آسودگی و رهایی از قید و بند محدودیت‌ها قرار دهد. نکته بعد به کمبود و کاهش سرمایه اجتماعی در ایران بازمی‌گردد. نمود آن را در عدم اعتماد بدرستی آمار دولتی کرونا از ابتدای همه‌گیری می‌شود دید؛ بنابراین انتظار نمی‌رود با این وضعیت بحرانی سرمایه اجتماعی در ایران، شیوه‌ها و روش‌هایی که صرفاً بر مسئولیت شهروندی متکی باشد بتواند کمک‌کننده باشد و در نتیجه دولت باید اقتدار و حضور بیش‌تری را به نمایش بگذارد. نکته آخر به وضعیت روان شناختی جامعه و سلامت روانی جامعه بر می‌گردد. جامعه آسیب‌دیده، خسته، کلافه و دچار درماندگی است. در چه مواردی عدم مراعات دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند به‌عنوان نمودی از این خستگی و نوعی رفتار خود-آسیب‌رسان تلقی شود. وضعیت روانی جامعه نیازمند رسیدگی جدی است و برنامه اقدام ملی برای بهبود سلامت روانی جامعه باید در دستور کار سیاستگذاران ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گیرد. با همه اینها ما تک تک شهروندان باید بدانیم اوضاع می‌تواند بسیار بسیار دردناک‌تر شود و در حالتی که معدل وضعیت مدیریت و سیاستگذاری، سرمایه اجتماعی و وضعیت بیماری در کشور چندان به مراد دل ما نیست باید دست‌کم هر کدام از ما به فکر خود و خانواده خویش باشیم، شاید از این طریق اوضاع عمومی هم کمی بهبود یابد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل

رسانه‌های عبری اعلام کردند که تل‌آویو نگران است سازمان ملل نام اسرائیل را به خاطر کشتار کودکان غزه در لیست سیاه در کنار گروه‌های تروریستی همچون داعش و القاعده قرار دهد که عواقب سنگین بین‌المللی برای این رژیم خواهد داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و بی‌توجهی این رژیم به همه درخواست‌های بین‌المللی جهت توقف جنگ و همچنین با توجه به احتمال صدور حکم بازداشت مقامات صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری رسانه‌های عبری اعلام کردند که اسرائیل نگران قرار گرفتن نام خود در لیست سیاه سازمان ملل متحد در آینده نزدیک است؛ زیرا سازمان ملل به زودی گزارشی درباره کشورها و سازمان‌هایی که به کودکان آسیب می‌زنند و حقوق آنها را نقض می‌کنند منتشر خواهد کرد.

در شرایطی که انتظار می‌رود ماه آینده سازمان ملل گزارشی درباره ناقضان حقوق کودکان در جهان منتشر کند، رژیم اشغالگر که تنها طی 7 ماه جنگ بیش از 15 هزار کودک را در نوار غزه قتل عام کرده و غزه را تبدیل به گورستان و جهنم کودکان کرده است، نگران قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل بوده و بر همین اساس به دنبال انجام اقدامی پیشگیرانه است و در پشت صحنه تلاش می‌کند تا سازمان ملل را متقاعد سازد که این رژیم را در لیست سیاه قرار ندهد.

در این زمینه روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت امروز پنجشنبه گزارش داد که اظهارات مکرر «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد درباره حملات اسرائیل در نوار غزه، ترس اسرائیل را از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل بیشتر می‌کند.

بر اساس این گزارش برآوردهای اسرائیلی‌ها حاکی از آن است که ممکن است سازمان ملل نام اسرائیل را در کنار گروه‌های تروریستی داعش و القاعده و بوکوحرام و ... در لیست سیاه قرار دهد.

جنگ اسرائیل علیه کودکان غزههشدار یونیسف درباره 2 برابر شدن میزان مرگ و میر کودکان غزهیونیسف: 17هزار کودک در غزه از خانواده خود دور افتاده‌اند/ وضعیت دلخراش نوزادان در بیمارستان‌ها

بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی کشورها و طرف‌ها و سازمان‌هایی که در لیست سیاه سازمان ملل قرار دارند با تحریم‌های فوری مواجه نمی‌شوند اما نگرانی اصلی اسرائیل این است که قرار گرفتن آن در لیست سیاه منجر به انجام اقدامات بین‌المللی دیگر علیه آن همچون تحریم شرکت‌های تجاری یا اسلحه سازی اسرائیل شود.

البته این اولین بار نیست که رژیم صهیونیستی در این موقعیت قرار می‌گیرد؛ زیرا در سال‌های قبل هم به دلیل جنایت‌های مستمری که این رژیم علیه کودکان فلسطینی انجام می‌داد در معرض خطر قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل بود اما استانداردهای دوگانه حاکم بر جامعه بین‌المللی و سازمان ملل و سیطره آمریکا بر این سازمان موجب شد تا هر بار اسرائیل از قرار گرفتن در این لیست فرار کند.

در پیش‌نویس گزارش سال 2022 سازمان ملل در این زمینه آمده بود که اسرائیل به صدها کودک فلسطینی زیر 18 سال آسیب رسانده و دست کم 50 کودک فلسطینی را به طور مستقیم با شلیک گلوله‌های واقعی به قتل رسانده است. علاوه بر این در آن گزارش سازمان ملل آمده بود که اسرائیلی‌ها بیش از 800 کودک فلسطینی را بازداشت کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • کریمی: فدراسیون باعث شد از کورس قهرمانی جا بمانیم
  • پدر یان ماتسن: ما می‌خواهیم در دورتموند بمانیم؛ چلسی دیگر شرایط خوبی ندارد
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از وضعیت جامعه
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم