Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@15:38:04 GMT

هوش مصنوعی در مسیر اکتشاف اعماق فضا

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۲۹۵۱

هوش مصنوعی در مسیر اکتشاف اعماق فضا

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، اغلب کهکشان‌های جهان در محیطی کم تراکم موسوم به میدان یا در گروه‌های کوچکی مانند آنچه کهکشان راه شیری عضو آن است، به حیات خود ادامه می‌دهند.
اما به ندرت می‌توان کلاسترهای کهکشانی را نیز در جهان شناسایی کرد. این کلاسترها دشوارترین شرایط محیطی را برای ادامه حیات کهکشان‌ها دارند و مطالعه آن‌ها امکان درک بهتر ماده سیاه و انرژی سیاه را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تکنیک Deep-CEE با استفاده از یک مدل هوش مصنوعی که به‌منظور جستجوی تصاویر رنگی آموزش دیده است، کلاسترهای کهکشانی را شناسایی می‌کند. این مدل هوش مصنوعی، بسیار پیشرفته بوده و بر اساس شبکه‌های عصبی به‌گونه‌ای ساخته شده است که می‌تواند با استفاده از روشی مشابه آنچه در مغز انسان روی می‌دهد، اشیای مختلف را تشخیص دهد. مغز انسان در هنگام مشاهده الگوها یا رنگ‌های مشخص، نورون‌های خاصی را فعال می‌کند.
محققان توانستند فناوری Deep-CEE را با پروژه Sloan Digital Sky Survey که یکی از تلسکوپ‌های مهم دید زاویه باز در جهان است، یکپارچه کنند و امیدوارند در آینده نزدیک بتوانند این مدل هوش مصنوعی را در سایر رصدخانه‌های بزرگ نیز به‌کار گیرند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه MNRAS منتشر شده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌ یدالله صفری ظهر پنجشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در مدرسه علمیه تخصصی ولی‌‍ عصر(عج) گرمی با تبیین ارزش و جایگاه معلم و استاد اظهار کرد: جایگاه معلم بسیار بزرگتر از یک شغل و منصب است چرا که انسانیت در گرو تربیت معلم است و معلمان میراث‌دار راه و روش انبیا و اولیای الهی می‌باشند.

وی خاطرنشان کرد: اگر امانتداری برجسته‌ترین اوصاف انسان و انسان گرانبهاترین امانت الهی است پس معلم بی‌نظیرترین امین و امانتدار می‌باشد چرا که وظیفه تربیت انسان را بر عهده دارد.

منتخب مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری به ایثار و اخلاص اساتید حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: اساتید خواهر حوزوی با ایثار و اخلاص خود در مسیر تربیت فرزندان این جامعه همواره در تلاش و کوشش هستند و اجر و پاداشی خاص در نزد خداوند متعال دارند.

حجت‌الاسلام‌ صفری تصریح کرد: حوزه‌های علمیه اعم از برادران و خواهران مهمترین نقش تربیتی را در جامعه ایفا می‌کنند به‌خصوص خواهران طلبه که با ایثار و فداکاری خود نهال مقدس خانواده را آبیاری کرده و به مرحله کمال می‌رسانند.

کد خبر 6095136

دیگر خبرها

  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • انسان در سایه آگاهی و دانش به تقرب الهی می‌رسد
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • (تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد